40 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΑΖ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ (family photo wall)

Σας αρέσουν τόσο πολύ οι φωτογραφίες της οικογένειας σας και δεν έχετε που αλλού να βάλετε;Θα σας δώσω μια υπέροχη ιδέα που έρχεται και αυτή από το εξωτερικό και είμαι σίγουρη πως θα λατρέψετε και εσείς. Μαζέψτε όλες τις αγαπημένες σας στιγμές σε μια γωνιά του σπιτιού και φτιάξτε την δική σας προσωπική γκαλερί. 


Ακολουθείστε ένα γεωμετρικό μοτίβο και τοποθετήστε κορνίζες σε χρώμα και μέγεθος ανάλογα το γούστο σας. Προσθέστε στην γκαλερί σας ξύλινα γράμματα, αυτοκόλλητα, διάφορα μικρά διακοσμητικά τοίχου, καθρέπτη ή και ρολόι. Την γκαλερί σας μπορείτε να την φτιάξετε σχεδόν παντού. Στο σαλόνι σας πάνω από τον καναπέ ή πάνω από ένα εντυπωσιακό έπιπλο. Στο χολ ή στην είσοδο του σπιτιού για ένα ζεστό καλωσόρισμα. Στις κρεβατοκάμαρες και στα παιδικά δωμάτια αλλά ακόμα και στις εσωτερικές σκάλες. 
Πριν βάλετε τα καρφάκια για τις κορνίζες στον τοίχο, αποφασίστε τον τρόπο που θα τις κρεμάσετε. Κόψτε χαρτόνια στο μέγεθος τους και κολλήστε για να πάρετε μια ιδέα για την γκαλερί σας. Διορθώστε ότι δεν σας αρέσει.





































Σχόλια